| Fantezi sexuale | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
abis Membru senior

Mesaje : 76 Data de inscriere : 01/06/2011 Localizare : Braila
 | Subiect: Fantezi sexuale Dum Iul 03, 2011 2:43 am | |
| Am deschis un sondaj, sa vad daca merge |
|
 | |
Maria Membru senior

Mesaje : 37 Data de inscriere : 18/06/2011 Varsta : 57 Localizare : oradea
 | Subiect: Re: Fantezi sexuale Dum Iul 03, 2011 2:57 am | |
| Mergeee! numai noi femeile o sa votam? |
|
 | |
sm1r3 Membru senior

| Subiect: Re: Fantezi sexuale Lun Iul 04, 2011 4:17 pm | |
| Toti avem fantezi sexuale |
|
 | |
Tudor Membru senior

Mesaje : 47 Data de inscriere : 16/06/2011 Varsta : 39 Localizare : Pitesti
 | Subiect: Re: Fantezi sexuale Lun Iul 04, 2011 4:19 pm | |
| Orice femeie si orice barbat viseaza la lucruri care ii excita intr-un mod aparte, numai ca nu toti au curajul sa le impartaseasca sau sa le experimenteze impreuna cu partenerul (partenera). Nu este nimic iesit din comun daca iti trece prin cap o nazbatie sau o dorinta pe care vrei sa o pui in aplicare cu iubitul tau. Fiecare om are o fantezie anumita, care il excita in mod special, izvorata din imaginatie si care isi face loc in visele erotice. Originile fanteziilor sexuale se gasesc in copilarie si adolescenta, chiar daca nu-ti vine sa crezi. Doresc sa vorbim cate putin de fanteziile sexuale, aveti, ati avut, fantezii sexuale? -sex/fanteziile-sexuale-pro-sau-contra" target="_blank" rel="nofollow"> -sex/fanteziile-sexuale-pro-sau-contra" target="_blank" rel="nofollow">http://www.fmagazin.ro/  -sex/fanteziile-sexuale-pro-sau-contra |
|
 | |
Marius73 Membru

| Subiect: Re: Fantezi sexuale Dum Iul 10, 2011 12:33 am | |
| Bravo Tudor! Scurt si la obiect. Cine nu trece pe aici e crezut ca nu are fantezi? |
|
 | |
mexicvic Membru senior

Mesaje : 27 Data de inscriere : 19/06/2011 Varsta : 39 Localizare : Madrid
 | Subiect: Re: Fantezi sexuale Lun Iul 11, 2011 9:19 pm | |
| Oricine are fantezi sexuale, chiar si vecinul de pe acoperis  |
|
 | |
Mandruta56 Membru veteran

Mesaje : 192 Data de inscriere : 26/05/2011 Varsta : 61 Localizare : botosani acum in lupeni
 | |
 | |
Costel Membru senior

| Subiect: Re: Fantezi sexuale Joi Aug 25, 2011 12:54 am | |
| Si vrei sa spui ca daca inaintam in varsta nu avem voie sa avem fantezi sexuale? Dragoste nu imbatraneste! Mandruta, posibil sa nu ai acum, dar niciodata sa nu spui niciodata...nu se stie ce ne aduce viitorul |
|
 | |
Violeta Membru senior

Mesaje : 68 Data de inscriere : 03/06/2011 Varsta : 50 Localizare : Galati
 | Subiect: Re: Fantezi sexuale Sam Aug 27, 2011 1:52 am | |
| Cu partenerul meu mereu am fantezi sexuale si le aplicam de fiecare data. In felul acesta alungam monotonia si ne iubim mai mult. Mereu aducem ceva nou si facem tot ce ne trece prin cap si ce ne dorim. |
|
 | |
miha Membru senior

Mesaje : 13 Data de inscriere : 26/06/2011 Varsta : 39 Localizare : bucuresti
 | Subiect: Re: Fantezi sexuale Mier Sept 21, 2011 12:37 am | |
| Bravo Violeta, scurt si la obiect. Am fost la mare in vara asta si am facut dragoste in mare, in baie, sotia la inceput m-a facut nebun, acum ma intreaba cand mai plecam? eu ii raspund- nu trebuie sa plecam pentru a pune in practica o fantezie, doar daca nu vrea undeva pe munte, sau la mina de sare  nu de alta, insa nu vreau sa faca anexita  |
|
 | |
Eva Membru senior

Mesaje : 25 Data de inscriere : 04/10/2011 Localizare : unde vreau
 | Subiect: Re: Fantezi sexuale Mar Oct 04, 2011 4:28 pm | |
| Nici un barbat nu va sta alaturi de o femeie, daca nu stie sa aduca placere, femeia modeleaza barbatul si orice fantezie barbatul o va accepta daca ea stie si doreste, stie ce este dragostea. Multi se lauda cu vorbe in vant si la pat  , trebuie sai arati ce si cum. Am fantezii, si le pun in practica  |
|
 | |
feli34feli
 | Subiect: Re: Fantezi sexuale Mier Mai 07, 2014 7:40 pm | |
| este pacat sa nu experimentam in viata.avem doar una si este tare scurta asa ca haide sa dam frau liber imaginatiei |
|
 | |
Continut sponsorizat
 | Subiect: Re: Fantezi sexuale  | |
| |
|
 | |
| Fantezi sexuale | |
|