Ana Membru senior

Mesaje : 73 Data de inscriere : 27/01/2011 Varsta : 32 Localizare : Bucuresti
 | Subiect: Sexul este important intr-o relatie? Dum Iun 05, 2011 5:15 pm | |
| Cat de important este sexul intr-o relatie?...vi sa intamplat sa va despartiti din aceasta cauza? As dori sa argumentam impreuna daca sexul este sau nu important intr-o relatie. |
|
wyoryca
 | Subiect: Re: Sexul este important intr-o relatie? Vin Iul 01, 2011 3:16 am | |
| Ce skimb de energii are loc in timpului actului sexual? |
|
Violeta Membru senior

Mesaje : 68 Data de inscriere : 03/06/2011 Varsta : 50 Localizare : Galati
 | Subiect: Re: Sexul este important intr-o relatie? Sam Aug 27, 2011 2:01 am | |
| Sa va iau pe rand...  dragostea, adica sa facem dragoste nu sex, are importanta si numai cei doi stiu asta, la uni mai mult la alti mai putin, important este sa se potriveasca intre ei, daca unul vrea mai mult si celalalt mai putin, atunci nu merge treaba. Vedeti daca va potriviti! Eu ma potrivesc si este important atat cat simtim noi nevoia. Energii de tot felul au loc in timpul cand face dragoste, cand iubim si dorim descarcam tot ce e rau si ramanem fericiti sau nu?  ...mai spuneti si voi... |
|
Mandruta56 Membru veteran

Mesaje : 192 Data de inscriere : 26/05/2011 Varsta : 61 Localizare : botosani acum in lupeni
 | Subiect: Re: Sexul este important intr-o relatie? Sam Aug 27, 2011 2:39 am | |
| |
|
Cornel Membru veteran

Mesaje : 141 Data de inscriere : 02/06/2011 Localizare : galati
 | Subiect: Re: Sexul este important intr-o relatie? Sam Aug 27, 2011 2:47 am | |
| Am si eu o, intrebare; dupa 60 de ani mai are importanta sau stam asa cum sta astia de ia pue Elena aci  |
|
Continut sponsorizat
 | Subiect: Re: Sexul este important intr-o relatie?  | |
| |
|