| | Ura este doar o alta fata a iubirii? | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
Admin Admin

Mesaje: 254 Data de inscriere: 21/06/2010 Varsta: 46 Localizare: Galati
 | Subiect: Ura este doar o alta fata a iubirii? Lun Mai 30, 2011 11:35 pm | |
| Ironia anumitor situatii in care ne aduce viata este ca cel pe care il consideram anterior prieten a devenit, pentru propriile noastre perceptii si sentimente, un dusman. Pe cat de mult l-am iubit in trecut, pe atat de mult il uram in prezent. Aspectul de coincidenta a acestor momente, este, evident, intensitatea. Directiile sau sensurile nu conteaza...uram sau iubim pana la moarte pe cineva. Ceea ce inseamna ca, de fapt, in astfel de cazuri, a uri pe cineva nu este decat expresia unui dor imens, expresia regretului ca...obiectul...iubirii noastre a ales sa nu mai fie prezent. Oare asa sa fie? _________________ "Iubirea nu face pamantul sa se invarta dar face sa merite calatoria noastra prin lume''  Va rog cititi regulamentul periodic! 
|
|
 | |
Parfumdeiubire Membru

| Subiect: Re: Ura este doar o alta fata a iubirii? Joi Iun 23, 2011 1:29 pm | |
| Ura poate fi o alta fata a iubiri la modul placut...atunci cand ne certam noi spunem cuvinte ce dor pe partener(a) si prin vorbe uram...oare sufletul e de aceiasi parere?...nu cred asta. |
|
 | |
delfinashul_ionica
 | Subiect: Re: Ura este doar o alta fata a iubirii? Joi Iun 23, 2011 1:42 pm | |
| Pentru mine...iubirea e iubire si ura e ura. Atunci cand iubesc, chiar daca intervine despartirea sau neintelegerea nu pot sa urasc. |
|
 | |
trandafirul-galben Membru senior

| Subiect: Re: Ura este doar o alta fata a iubirii? Joi Iun 23, 2011 2:04 pm | |
| Da... ura este o alta fata a iubirii parerea mea. |
|
 | |
Sebastian Membru senior

| Subiect: Re: Ura este doar o alta fata a iubirii? Joi Iun 23, 2011 5:30 pm | |
| Poate, de ce nu. Acum sincer unumai cred in dragoste, sunt negru la faza asta. Daca pot ura? nici de iubit nu voi ami fi in stare. Poate fi, pentru egosti, orgoliosi... |
|
 | |
Juan Membru senior

Mesaje: 57 Data de inscriere: 12/07/2011 Varsta: 43 Localizare: El Topo-Spania
 | Subiect: Re: Ura este doar o alta fata a iubirii? Mar Aug 23, 2011 1:56 am | |
| Pentru mine doar acei oameni rai, fara suflet si care spun ca iubesc doar prin vorbe nu si prin fapte, pot spune ca urasc. Cum putem iubi pe cineva si sa uram dupa ce relatia nu merge? unde este educatia si iubirea cu care ne laudam la inceput? sa iubim si sa uram? nu exista! cine iubeste, nu uraste, iarta si doreste binele celuilalt. |
|
 | |
Yan Membru senior

Mesaje: 35 Data de inscriere: 02/06/2011 Varsta: 40 Localizare: Bucuresti
 | Subiect: Re: Ura este doar o alta fata a iubirii? Vin Aug 26, 2011 9:23 pm | |
| Numai mai dramatizati mai forumistilor  ba e alba ba e neagra. Depinde cum stam cu pisicul si pisica. Nu ma duc spre ura de felul meu, poate in cel mai rau caz spre ignoranta. De felul meu sunt prostanac, sufar de ma ia naiba  nu urasc. |
|
 | |
RodicaNadia Membru senior

| Subiect: Re: Ura este doar o alta fata a iubirii? Mar Sept 20, 2011 1:30 pm | |
| Haideti, nu fiti rai, cum putem spune ca ura este o alta fata a iubiri?, refuz sa cred asta. Eu si acum vorbesc cu fostul sot, am ramas amici, nimic niciodata nu ma dus spre ura. |
|
 | |
Liliana Membru senior

| Subiect: Re: Ura este doar o alta fata a iubirii? Mar Sept 20, 2011 1:53 pm | |
| Ura nu este o alta fata a iubiri, insa urasc. Daca eu iubesc, fac totul pentru el, si el ma bate, ma disconsidera, atunci ce sa fac?...il urasc din tot sufletul ( asta valabil si pentru iubit, mama, tata, prieten smd.) |
|
 | |
Ady Membru senior

Mesaje: 66 Data de inscriere: 22/06/2011 Varsta: 27 Localizare: Almeria
 | Subiect: Re: Ura este doar o alta fata a iubirii? Mar Sept 20, 2011 2:10 pm | |
| Pe bune...eu nu stiu sa raspund la acest topic si as multumi daca cineva mi-ar raspunde. Ce este iubirea si ce este ura? au aceiasi definitie amundoua? daca nu...atunci de ce aceste interpretari? |
|
 | |
Carmen Membru senior

| Subiect: Re: Ura este doar o alta fata a iubirii? Mar Sept 20, 2011 2:30 pm | |
| Ba da iubirea poate duce la ura, iar tu istetule nu te face ca nu sti  |
|
 | |
Nicoleta Membru senior

Mesaje: 23 Data de inscriere: 16/06/2011 Varsta: 27 Localizare: almeria
 | Subiect: Re: Ura este doar o alta fata a iubirii? Mar Sept 20, 2011 3:14 pm | |
|  Datorita voua mi-am luat portia de ras pe ziua de azi, sper sa nu va ciufuliti  Iubirea si ura merg mana in mana! |
|
 | |
Maria Membru senior

Mesaje: 37 Data de inscriere: 18/06/2011 Varsta: 51 Localizare: oradea
 | Subiect: Re: Ura este doar o alta fata a iubirii? Vin Sept 23, 2011 12:17 am | |
| "Oamenii trebuie sa invete sa urasca, si daca pot sa invete sa urasca pot fi invatati si sa iubeasca, pentru ca iubirea ajunge mai usor in inima omului decat dusmania."Nelson Mandela |
|
 | |
Ady Membru senior

Mesaje: 66 Data de inscriere: 22/06/2011 Varsta: 27 Localizare: Almeria
 | Subiect: Re: Ura este doar o alta fata a iubirii? Lun Oct 03, 2011 11:14 pm | |
| | trandafirul-galben a scris: | | Da... ura este o alta fata a iubirii parerea mea. |
Asa este  |
|
 | |
Verdelemut Membru senior

Mesaje: 39 Data de inscriere: 05/06/2011 Varsta: 45 Localizare: braila
 | Subiect: Re: Ura este doar o alta fata a iubirii? Lun Oct 03, 2011 11:56 pm | |
| Cum putem sa spunem ca putem ura, daca inainte am iubit aceea pesoana? Ori nu am iubit? Am iubit, iubesc si nu am putut sa transform dragostea in ura. Ura e ceva urat, asa cum am iubit ramane respectul si nu ura. Nu pot ura nici macar o musca. |
|
 | |
| | Ura este doar o alta fata a iubirii? | |
|